Omwille van de verplichte schoolsluiting, geven we hieronder meer info over de oudercontacten, rapporten en de noodopvang.

De geplande oudercontacten gaan online of telefonisch door. De oudercontacten die op school werden gepland zullen worden uitgesteld.

Het rapport mag u verwachten op papier via de leerling of via mail, ten laatste op dinsdag.

Wat de noodopvang betreft blijft het basisprincipe van toepassing: leerlingen die thuis kunnen opgevangen worden, blijven thuis.

Als school blijven wij echter ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen. Daarom kunnen leerlingen die gezond zijn en voor wie de ouders zelf niet kunnen instaan voor opvang terecht op school op de normale schooluren (maandag tot vrijdag van 8-15u40, woensdag van 8-12u05). Hou er wel rekening mee dat de schoolbussen niet rijden.

Laat de school weten op 015/20.27.61 (tijdens de schooluren) of op 0499/71.19.18. (na 16u of in het weekend tot zondag 28/03 12u) of er van maandag 29 maart tot en met vrijdag 2 april opvang nodig is voor uw zoon/dochter.

Team Sint-Janshof

Categorie├źn: nieuws